Motomanų Diskusijos » Ne į temą ... » Tėvų požiūris į motociklizmą

| 2007-03-14 SadiaV | 159/49783 žinut.
 
Puslapiai: 123456


 
Prijaučianti narė
125cc **
#61    

;) Bet jei man neišeima mokintis ne mintinai visi taip sako ir net mokytojai shulei sako nekalk mintinai o tik pasiskaityk pora kartu ir atsiminsi nju, bet aš taip namoku man neiseima... Bet žinau reikia stengtis ir išeis... :) O taip yra tos KET programos pvz aš turiu viena is ju tai iš 35 klausimu padarau 11-13 klaudu zn tai yra daug, bet nieko neskaicius ir pan.. kazkiek zinant tai yra gerai.. Nju geraj jau pusipuliavau... Tikrai pažadu stenktis nesimokyti mintinai... (h) :)
2007 Lapkričio 1 01:08 Labai patinka,palaikau ir dievinu Chimeras MC kluba... :) ;) :* (o) (l) (k) (o) (l) (k) :* :D
Prijaučianti auksaburnė
800cc *****
#62    

:-) ir siaip nereikia niekam nieko zadeti-geriau sau pazadek tai ;) ir atmink, kad vienas dalykas yra kai klaseje sedi ir atsakineji i tuos klausimus ant popieriaus lapo, o kitas dalykas, kai sedi transporto priemoneje, ji juda ir aplink masu daug ir t.t. taisykles reikia labai gerai zinoti, kad jas sugebeti taikyti. aisku viskas ateina su praktika, bet PRASIDEDA nuo taisykliu zinojimo ;)
2007 Lapkričio 1 01:19
Moto mama
1000cc ******
Avataras
#63    

Citata:
Cituoju: justikule
<...> mano manimu bus pervelu eiti mokintis vaikuotis kokios as noriu kategorijos... <...>

Kad vaikuotis, jokių kategorijų nereikia :V :D

O jei rimtai, Justikule, mergyte, tėvai nėra nusistatę prieš tave ir tavo svajones. Jei tikrai nori motociklo- įrodyk jiems tai. Trackboy labai gerai tau parašė aukščiau. Nešok pyktis su tėvais, o po truputį pratink juos prie tos minties, domėkis, pasiskaitinėk KET. O kai sulauksi reikiamo amžiaus teisėms laikytis, tai žiūrėk ir finansinės tėvų pagalbos sulauksi.

Ir, suprantu, kad emocijos tavo postuose liejasi per kraštus, bet kartais visai ne pro šalį būtų biški atsikvėpti, padėti kablelį, ar kokį kitą skirybos ženklą, bei pasitikrinti rašybą ;)
2007 Lapkričio 1 10:27 va-va-vum :G
Pėsčiasis narys
125cc **
#64    

Mano tevai tai visai normalai regavo kai pasakiau kad pirksiu britvike. Tik liepe butinai nusipirkti salma ir apranga :)
2007 Lapkričio 1 12:56
Prijaučianti narė
125cc **
#65    

Gerai Maiden čia tos klaidos per skubėjimą stengsiuosi pasitaisyti ir jų nedaryti... :)
2007 Lapkričio 1 14:03 Labai patinka,palaikau ir dievinu Chimeras MC kluba... :) ;) :* (o) (l) (k) (o) (l) (k) :* :D
Enduro man'as
500cc ***
Avataras
#66    

Tevai neproblema kai pateiki statistinius duomenis ;)
Automobiliu avarijose zusta daug daugiau zmoniu nei ant motociklu. Taipgi motociklas ira manivringesne transporto priemone jai viskas yra daroma su protu. Taigi ir tikimybe isvengti auto ivykio padideja :) Siulau nesiparint (+) Kartais gelbsti paprasta logika (+) Tik ja reikia daznai priminti teveliams :)
2007 Lapkričio 6 13:20 Enduro power is the freedom ;)
Narė
125cc **
Avataras
#67    

turbut visi motomanai gali pasakyt, kad tai galima paaiskinti kaip nepagydoma liga (v) taciau nezinau ar tai tevus gali itikinti, nes pati nesu susidurus su tokia beda, moca nupirko tevas, o mama tik pasake: "Jei ji uzsimus, as uzmusiu tave, nes tu busi kaltas." ir viskas (r) :D
2007 Lapkričio 12 17:56
Krapštukas
400cc ***
#68    

:D :D :D sujuokinai
2007 Lapkričio 12 18:53 Donatas Yamaha RD 125 LC , 1983m.
"Greitis veža tol, kol neveža greitoji"
Narys
600cc ****
Avataras
#69    

Na mano tevai irgi labai ilgai nepasidave itikinejimams kad noriu moto ir viskas! tai po 4metu zyzimo uzsidirbes per vasarele pinigu nusipirkau su mamos pagalba issvajotaji RS50... tai tevas iskart mamai pasake kad AS NELEIDAU PIRKTI. ir dar dabar nepritaria tam dalykui... na o mama tai jau spejau ir pavezioti :) tai va kolkas daugiau negu 50cc neleido pirkti :) pavasari jei pasiseks tai jau nuo 125cc ziuresiu ka nors jei sawo RS50 parduosiu :) tai va pratinkit tevus po biski... nes db mama tai jau supranta kad ir batus ir pirstines reikia pirkti... dar mociute sako vis kai tik laikrastyje kas nors apie britvas aprasyta buna "ar tai tavo tas aparatas britva vadinas? " :D tai tiek...
2007 Lapkričio 12 21:46
Britvininkė
900cc *****
Avataras
#70    

na as manau justikule tavo tevai labai logiskai masto ;) as kai buvau jaunikle 18-19 metu miriau alpau kaip noriu moco.. sakiau net nereikia man masinos, noriu moco ir daugiau nieko nereikia :D 21 metu issilaikiau B kategorija.. labai norejau kartu laikyt ir A, bet tevai siaip ne taip ikalbejo nelaikyt :) sake, jei labai noresi issilaikysi veliau, o be to ir moco neturi.. na va. ir praejus dar 5 metams, pagaliau pribrendau :D kai sako ir nebe ta durna galva jau :D tep kad viskam savas laikas ir kuo busi vyresnis, tuo labiau viska realiai suvoksi :)
2007 Lapkričio 13 09:16
Donoras
1100cc *****
Avataras
#71    

Citata:
Cituoju: RenataGT
na as manau justikule tavo tevai labai logiskai masto ;) as kai buvau jaunikle 18-19 metu miriau alpau kaip noriu moco.. sakiau net nereikia man masinos, noriu moco ir daugiau nieko nereikia :D 21 metu issilaikiau B kategorija.. labai norejau kartu laikyt ir A, bet tevai siaip ne taip ikalbejo nelaikyt :) sake, jei labai noresi issilaikysi veliau, o be to ir moco neturi.. na va. ir praejus dar 5 metams, pagaliau pribrendau :D kai sako ir nebe ta durna galva jau :D tep kad viskam savas laikas ir kuo busi vyresnis, tuo labiau viska realiai suvoksi :)


na kaip čia pasakius.. aš A kategoriją turėjau išsilaikęs 12 dienų iki 18 :-) o tas variantas kai " kam teisės jei moto neturi - kam motas jei teisių neturi?" tai kaip čia pasakius :-]

P.S. o vat mašinai tai tik dabar pribrendau :D
2007 Lapkričio 13 10:53 Tiesiog Devis.
green frog team.
It's not how you look on your bike, it's how you ride your bike.
Britvininkė
900cc *****
Avataras
#72    

na pas mane viskas atvirksciai gavosi.. pirma masina paskui B kategorija, pirma mocas paskui A kategorija :D :D
2007 Lapkričio 13 11:02
Prijaučianti gatvinė
600cc ****
Avataras
#73    

pagalvojau - pasirodo mano identiska situacija - transportas atsirado pirmiau negu teises :-]
2007 Lapkričio 13 11:27 Geriau padaryti ir gailėtis negu gailėtis, kad nepadarei
Britvininkas
400cc ***
#74    

Na man nebe 18 metu, ir tevai iki dabar nezino, kad vazineju, bet itarineja :)
2007 Lapkričio 13 15:01
Enduro man'as
500cc ***
Avataras
#75    

Citata:
Cituoju: Modis77
Na man nebe 18 metu, ir tevai iki dabar nezino, kad vazineju, bet itarineja :)


Na ir kas kad ir suzinos tu pilnametis ir jie nieko nebegales padaryti. Paskaitys lekcijas apie saugu vaziavima ir viskas o tau tik galva linkset ir viskam pritart (+) :) Asmeniskai as neslepciau kad vazineju, nes kai suzinos ka tiek metu slepei (o jie visvien anksciau ar veliau suzinos) gali prarast tevu pasitikejima ;)
2007 Lapkričio 15 12:05 Enduro power is the freedom ;)
Narys
500cc ***
#76    

:V prissiskaiciau cia istoriju.
Kazkaip seniai seniai, kai laikiau B buvo ziema ir apie mota negalvota, nors noro juo vazinet buvo, bet neperdaugiausiai (buvau kelis kartus pralekes su pusbroliuko Jawa). Pries 3 metus pradejau brest mocui ir pernai pasivazinejimams buvo paimtas klynabirbis, kuriuo vazinejasi visi seimos nariai iskaitant ir 10mete dukra. Siemet rudens pabaigoj spejau issilaikyt A kategorijos teises. Motinele (deje tevuko jau neturiu) kai pasakiau, kad laikau mocui teises - pasake kad tai saunu (gal todel kad jaunystej pati vazinejo mocu), zmona kazkaip irgi nesake kas esu (ff) - taigis neturejau visai jokiu problemu, nors ka galima pasakyti seniui - na nebent zile galvon velnias uodegon, tfu ... mocas po uodega :D
Manau, kad kiekvienas, kuris des pastangas (ne tik mals liezuviu) noredamas isigyti moca - tikrai anksciau ar veliau sulauks pritarimo ir supratimo.
2007 Lapkričio 22 14:01
Pėsčiasis ekstremalas
400cc ***
Avataras
#77    

As iki pilnametystes tai turbut net tokio stipraus noro neturejau vairuoti motocikla, o po B kategorijos issilaikymo pradejau tuo dometis, tai kai pasakiau kad noriu motociklo ir savaime aisku teisiu :) buvo patarta pinigus teisems skirti masinai o motociklo pirkimo net nelabai svarste tevai :) Nu turbut galvojo, sugalvojo praeis :)
Bet va padirbau viena vasara teises issilaikiau padirbsiu dar biski motocikla nusipirksiu, dabar jie jau susitaike su mintim kad vazinesiu, gal kad gimineje motociklus vairuoja kruva pusbroliu tai jiems nera sokas kad ir as vairuosiu, bet vistiek jie man sako gal pirma masina normalia paskui jau motocikla :)
2007 Gruodžio 3 22:18
Enduro man'as
600cc ****
Avataras
#78    

ir pas mane viskas panasiai :-] tevas net dziaugiasi kai perku moca, nes pats visa gyvenima vazineja su mocais, o motina kaip ir visos panasiai, kreivai ziuri i ta reikala, aisku reik motinai biski pameluot (v) , kai perku mota sakau kad perku tik dalim arba pataisyt ir iskart parduot, ir kaip visada viskas buna atvirksciai :D
2007 Gruodžio 4 15:37 Vintage 2Stroke MX --------------------------------------------------------------
Narys
250cc **
#79    

man tai tevas leidzia viska kas susije su technika o mama jei motociklas tai tik enduro stiliaus kad po laukus vazinet kitokiu tokiu kaip britvos neleidzia :-] bet seip viskas priklauso nuo vairuotojo...
2007 Gruodžio 4 15:43 honda crf250
Narys
250cc **
Avataras
#80    

Man kaip problemu ir nebuvo etvas vazinejo su jawa jaunysteje ... kai buvo penkiolika man atidave ... atejo laikas pirkti nauja tevas pritare dar pats parvare namo nes teisiu dar neturiu o mama kaip financinike pnigu paskolino :)
2007 Gruodžio 10 13:27 Suzuki gsx-r 600 03'
Narys
125cc **
Avataras
#81    

man tai daba prasideda su tevu, nors man ir 23 :D
mama tai kaip "psichologe-megeja" supranta kad pasauly butu neidomu gyvent be rizikos, o tevas tai is pradziu nieko nesake, o kai tik apranga visa susipirkau tai prasidejo tokios kalbos tipo gal be moco apseisi kaip nors, uzteks tau ir aprangos... :D zodziu sunku su jo :-/
2007 Gruodžio 10 18:37 i don't drive fast, i fly low
Narys
250cc **
#82    

Mano tevai sio pomegio niekad nepalaike. Nors pirma moca nupirko tevas. Antra pats pirkdamas tik pasakiau kad jamu, buvo jau ne 18, tai tik pasake, kad nesidziaugia tokiu pasirinkimu, bet ka padarys. Dabar dar noris pasiimti kanors is enduro, tai tevu zodziais "vis nesuaugi" ir pirstas prie (ff) :D
2007 Gruodžio 10 19:17
Narys
500cc ***
Avataras
#83    

nu man nesunku buvo ikalbėt nes man tėvas nuo 15m važinėjo su moto :) tai kai tik užsiminiau apie moto tai abu ir pradėjom ieškot o motina tai nieko net nežinojo tik vat paskui pati pamatė kai i garaža nuvažiavo :D bet ir ji dabar jau nieko nesako nes kai pasodino ant moto tėvas tai pasibaigė ir visi nervai :D :D :D tai vat gal man ir pasisekė :)
2008 Sausio 3 21:59
Pliurpomanas
25cc *
#84    

tvas nieko pries o mama iskart pasake ked ne bet nusipirkau priprato ir nieko pradejo patikti paciai (+) (+) (+) (+)
2008 Sausio 15 21:51
Vakarėlių liūtas
900cc *****
Avataras
#85    

as nuo mazu dienu ir nuo mazu motociklu pradejau tai taip kazkaip savaime gavos kad viskas augo pakopom :) na prie tevu zinoma graziai vazuoju (+) dar su tevu kartais kartu ka paremontuojam jis jawu turejas neveina tai ir supranta visa ta reikala, nors kartais jo mintys juokingos kaip juo nuomone ardomas keturiu cilindru japonas ir kokio vieno minskas :D :D citata (taigi cia ner skirtumo ar minskas ar java taipat paprastai viska padarydavau ardom ir sita) :D :D
2008 Sausio 15 22:53 Gyventi - tai kovoti, kovoti - tai gyventi. (P. O. Bomaršė)
Keliauninkas
400cc ***
Avataras
#86    

Kas daryt? Mama nori parduot matocikla o tevas tyli.... Nors jis nesutinka kad parduot ji. :D
2008 Sausio 16 14:28 Honda Hornet
Enduro man'as
600cc ****
Avataras
#87    

tai o kieno moto tavo ar mamos? :-]
2008 Sausio 16 14:50 Vintage 2Stroke MX --------------------------------------------------------------
Keliauninkas
400cc ***
Avataras
#88    

mocas mano bet knisa prota kad parduos. Nu as parduot sutikciau ir galingesny imciau bet kad nenori leist tipo pinigus atims ir pasleps nu zo komedija xD gal kaip nors xD
2008 Sausio 18 12:39 Honda Hornet
Britvininkas
400cc ***
#89    

nepasiduok... as kai pirkau pirkau , ta diena tetis neleido ir sake ne lito neduosiu... nors truko kazkur apie 1000 lt... na mano mama gera, tai dave (l)
na o jau vakare tetis pats vazinejo, kita diena visus dokus sutvarke ir t.t. nors kai buvau mazesnis kelbedavo jokio moco, pamirsk, kai uzauksi ir t.t.
2008 Sausio 18 14:50
Keliauninkas
400cc ***
Avataras
#90    

Citata:
Cituoju: joker
nepasiduok... as kai pirkau pirkau , ta diena tetis neleido ir sake ne lito neduosiu... nors truko kazkur apie 1000 lt... na mano mama gera, tai dave (l)
na o jau vakare tetis pats vazinejo, kita diena visus dokus sutvarke ir t.t. nors kai buvau mazesnis kelbedavo jokio moco, pamirsk, kai uzauksi ir t.t.


Tevas sake ir nieko pries uz galingesdny xD
2008 Sausio 18 15:14 Honda Hornet
Puslapiai: 123456




P
A
T
K
P
Š
S
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
 
 


71.040.604
+22.361
VisoVakar
Nariai24.490+9
Temos4.653+2
Žinutės353.849+256
Komentarai100.193+27
Gyvadėžė678.090+799
Nuotraukos72.891+54
Video3.719+4
Motokatalogas4.174+17